Gólyapercek

Gólyapercek

Nemi betegségek, fogamzásgátlás, terhességmegszakítás?? Vagy ismeretszerzés! Tudatos kapcsolatteremtés!

Erről szólnak a Gólyapercek!

Várom 7.,8.,9. osztályos kamaszok jelentkezését! Az előadás 2 órás interaktív beszélgetésként zajlik, videó vetítéssel egybekötve. Nagyon fontos témákat érintve!

Eljött az idő, amikor gyermekedet felvilágosítanád a nemi betegségekről, fogamzásgátlásról? Szülőknek, pedagógusoknak egyaránt ez az egyik legérzékenyebb téma. Sokunknak vannak emlékképei a családi és iskolai nemi felvilágosítással kapcsolatban. Hol vicces, hol komoly, hol használható, hol elrettentő élményeink. A felvilágosítás gyakran nevetséges formában vagy tragikusan későn érkezik, melyet bőven megelőz a kortársakkal történő információcsere, kiegészítve fantáziákkal, filmek, újságok közös vagy magányos értelmezésével.

Mit tehet a szülő annak érdekében, hogy gyermeke egészségesen viszonyuljon saját testéhez,
nemiségéhez, és ha eljön az ideje, képes legyen örömöt adni és kapni, ezzel elősegítve
harmonikus párkapcsolatának kialakulását, fenntartását?
Gyertek el a Gólyahírbe. Ebben tudok most segíteni. Emellett persze folyik a tájékozódás más
csatornákon keresztül is: kortársak, internet, újságok stb., amit nem tudunk már kontrollálni.

Ezért fontos, hogy addigra megteremtődjön az a bizalmi légkör és megtörténjen a legalapvetőbb információk átadása, hogy gyermekeink helyén kezeljék a hatásokat, ne legyenek magukra hagyva a látottakkal, hallottakkal. És lehessen beszélni az érzésekről, a félelmekről, szexualitással kapcsolatos kérdésekről.

Ezért ajánljom nektek a Gólyaperceket. Részletes tájékoztatást kaptok a fogamzásgátlási lehetőségekről, beszélünk a nemi betegségekről, a nem kívánt terhességről, a szerelemről, a
szexuális vágyakról.

Itt nem lesznek tabuk. Ha szeretnétek, egy alkalommal 2 órában megbeszélünk mindent.

Ez is érdekelhet…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..