Gátizomtorna vélemények

“Jól eső érzés volt az intim közeg, hogy volt súlya a problémámnak és kaptam biztatást, támogatást és segítséget, hogy “rendbe hozzam magam”.
Igényes, meghitt környezetben, kedvesen és odafigyelve teltek a foglalkozások, ahonnan megerősödve és bizakodóan jöttem el, nem szégyenkezve és kellemetlen érzésekkel.
Nekem ez is sokat segített lelkileg….a gyakorlatok meg majd testileg…
Kitartást kívánok a munkádhoz, ami nagyon szép és felemelő lehet…szuperül csinálod!”

“Drága Tündi!

Nagyon szépen köszönöm a személyre szabott torna tervet, és a megtanultakat. Én már nagyon sok mindenen javítottam a kérdőív kitöltése óta.Ezért hálás vagyok Neked!
Igyekszem továbbra is a napom részévé tenni a tornát!
További sok sikert kívánok az odaadó munkádhoz!”

“Számomra nagyon hasznos és sikeres volt a gátizomtorna elsajátítása. Személyes problémám kezelésében segített, gyógyszer és minden más beavatkozás nélkül megoldani az egészségügyi gondomat. Köszönet a szakmai tudásért, a hasznos tanácsokért, a nyugodt, kellemes hangulatért! Mindenkinek csak ajánlani tudom, megelőzés céljából is.”

A két terhesség és természetes szülés, a gyermekek emelgetése, a rendszeres futás és az ülőmunka, mind jelentősen megterhelték, megterhelik gátizmaim. Ezek miatt vizelettartási és aranyeres problémáim lettek. 
Kicsivel több, mint 2 hónapja vettem részt a Gólyahír Gátizom torna tanfolyamán. Az alkalmak során lépésről-lépésre sajátítottam el a helyes gyakorlatokat, melyeket Tündi érthetően és könnyen követhetően magyarázott el. A beszélgetések során sok mindent megértettem. A Tündi által teremtett légkör is segített a koncentrálásban.
Az edzést otthon is folytattam. Napról-napra, gyakorlásról-gyakorlásra érzem, ahogy erősödik a gátam területe. A vizelettartási problémáim enyhültek, az aranyeres panaszaim megszűntek, feszesebbé vált a hüvelyem. 
Mára már annyira a napi rutin része lett a gátizom torna, mint a fogmosás. 
Szeretem benne, hogy az a napi kb. 15 perc tényleg rólam és értem szól. Intenzív befelé fordulás, önmagamra figyelés. A fejlődést abban is látom, hogy időnként bizonyos feladatokat már rutinszerűen akár olvasás vagy házimunka közben is tudom végezni.
 
Tündi tudása és tapasztalata mellett, intenzív odafigyelése igazi luxus a mai világban. Köszönet érte.”

Ez is érdekelhet…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..