Munkatársak


Molnárné Haholt Zsuzsanna

Sziasztok!
Molnárné Haholt Zsuzsanna vagyok.

Pakson élek és dolgozom,2 felnőtt gyermek édesanyja vagyok. 1991-ben szereztem védőnői diplomát, majd azt követően 20 évig dolgoztam védőnőként. Nagyon szeretem a védőnői hivatást és a mai napig a segítő szándék vezérel munkám során.

6 évvel ezelőtt elkezdtem érdeklődni az alternatív gyógymódok iránt, és azóta folyamatosan tanulok, szereztem vizsgát természetgyógyászatból, fitoterapeutaként, biorezonancia felhasználóként és életmód tanácsadó és terapeutaként is szereztem oklevelet.

Fő tevékenységem, hogy biorezonancia felhasználásával állapotfelméréseket és kezeléseket végzek.
A kezelés lehetővé tesz, hogy fájdalom és szövődmény mentesen 0-100 éves korig, akár várandósság
ideje alatt is helyreállítsuk a szervezet harmóniáját, segítsük az öngyógyító folyamatok beindulását.

Különböző kóros elváltozásokat feltárhatunk és megszüntethetünk, segíthetjük az orvosi kezeléseket, terápiát, meggyorsíthatjuk a gyógyulási folyamatokat. Az orvosi, szakorvosi kezelések kiegészítéseként tudok egyéb természetgyógyászati és alternatív módszereket, módokat ajánlani és végezni az aktuális állapotnak megfelelően.

Fontosnak tartom a testi-lelki- szellemi harmónia megteremtését és a páciensek egyéni igényeit, kívánalmait.


Szekszárdiné Haaz Zsuzsanna

Szekszárdiné Haaz Zsuzsanna vagyok,2 fiúgyermek édesanyja. 28 éve dolgozom sebész asszisztensként. Elméleti és gyakorlati tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.

A Gólyahírben a gyermek elsősegélynyújtó tanfolyam második foglalkozásán találkozhattok velem.

 

 

Orosz Zsuzsanna

Szeretettel köszöntelek Orosz Zsuzsanna vagyok, Craniosacralis terápiával foglalkozok.  Tanulmányaimat  Szekszárdon, az Óvónőképző Főiskolán kezdtem, aztán Pécsen, Gyógytornász szakon végeztem. Ezt követően Angliában folyattam utam ahol többek között gyógytornászként majd óvónőként dolgoztam és képeztem tovább magam ezen a vonalon.  A Craniosacralis terápiával második gyermekem születése után találkoztam. Az epidurális érzéstelenítést követő derékfájásomat és kislányom poci fájását hihetetlen gyengédséggel két kezelés sikeresen megszüntette. Annyira lenyűgözött a módszer finomsága és hatékonysága, hogy egy fél év múlva már el is kezdtem az angol Thomas Attle-féle Craniosacralis Terapeuta képzést és meg sem álltam, amíg el nem végeztem mind a 6 képzési szintet.

Mindig is érdekeltek a holisztikus gyógymódok és szívesen segítettem másokon így már nem volt kétségem mivel kell foglalkozzak. Elköteleztem magam arra, hogy másokon segítsek ezzel a csodálatos terápiával. A kezeléseket Angliában kezdtem el és jelenleg Magyarországon: Szekszárdon és Budapesten is végzem. A kezeltek között szerepelt újszülött csecsemő, terhes kismama, gyermekek, felnőttek és idősebbek is. Bátran mondhatom, hogy bármely korosztály kezelésére alkalmas és a felhasználási területe is igen széles körű. A következő eseteket volt már alkalmam kezelni:

 • Fejfájás, migrén, álmatlanság, krónikus nyak- és hátfájdalom
 • Arcüreggyulladás
 • Fül-orr-gégészeti betegségek
 • Lázas állapotok, fertőzések
 • Kimerültség, stressz, feszültség, érzelmi nehézségek, depresszió
 • Hormonális problémák; magas vérnyomás, szédülés
 • Ortopédiai problémák, gerincbetegségek
 • Fogászati és állkapocs-ízületi problémák
 • Emésztési zavarok; allergiák
 • Menstruációs problémák
 • Terhesség alatti és azt követő problémák
 • Szülési trauma, csecsemőkori zavarok: alvásproblémák, kólika, gyermekkori zavarok, hiperaktivitás, viselkedésproblémák

Az a célom, hogy segítsek a hozzám fordulóknak megtalálni a testi-lelki egészséget, a belső nyugalmat, harmóniát, egyensúlyt.

Zsuzsát 2016 novemberétől találhatjátok meg a Gólyahírben, időpont egyeztetésért keressétek bátran.

30 449 14 53

 

Bihariné Rezi Annamária

Bihariné Rezi Annamária vagyok.

Theta Healing konzulens, Acces Bars és Acces Facelift kezelő.

Az emberek segítése és a gyógyítás gyermekkorom óta a szívügyem. Immár 20 éve tevékenykedem az egészségügy különböző területein. Ismerhettek nővérkeként, szülésznőként és védőnőként.

Most ezen a 3 varázslatos módszeren keresztül szeretnék Nektek picit másképpen is bemutatkozni. Hiszem, tudom és tapasztalom, hogy mi teremtjük a saját valóságunk. Az igazi áttörést bennem a Theta Healing hozta. 2 évvel ezelőtt ismerkedtem meg vele, elvégeztem az Alap, Haladó, Teremtés és bőség tanfolyamait, segítségével az életem sok eseményének mélyére ástam és tisztítottam ki a múltam. Ráláttam a tudatalatti mozgatóimra, sokszor félelmetesen egyszerű, máskor megdöbbentő összefüggésekre bukkantam, mi miért történt. A konzultációk hatására olyan fantasztikus és gyors változások történtek a saját, családom és barátaim körében, hogy elkezdtek mások is megkeresni, azóta konzulensként dolgozom ezzel a módszerrel.

A Theta Healing az ÉLET számtalan területén nyújthat segítséget: önértékelési problémák, túlsúly, párkapcsolati nehézségek, ismétlődő negatív élethelyzetek, szülőkkel való konfliktus, harag-düh-neheztelés feloldása, megbocsájtás-elengedés segítése, gyászmunka, veszteségek-traumák feldolgozása, szorongás-félelmek…, végtelen a lista.

A Theta Healing mellett két csodás energetikai kezeléssel foglalkozom: az Acces Bars-t és az Acces Facelift kezelést is szeretettel ajánlom Nektek.

Ha nem szeretnél a dolgok mélyére ásni, csak élvezni a pihenést, miközben egyes (többnyire a fejen történő) pontok”érintésével”oldódnak a tudat alatti blokkjaid, akkor Neked valók az Acces kezelései. Könnyedén és gyorsan képesek oldani a stresszt, a testben tárolt intenzitásokat, fájdalmakat, elváltozásokat. Csodákra képesek: fix, berögzült nézőpontjaink, generációkon át cipelt hitrendszereink feloldásával megváltoztatják egész valóságunk.

FALAKAT LE! -indulj el! Segítek!

Várlak Titeket egyéni konzultációkon és csoportos meditációkkal. (Bővebb információkat a ThetAnka facebook oldalon találhatsz.)

 

 

Lendvai Ági Gólyahír Programok Buda

Lendvai Ági vagyok, Lélek-emelő.

Három csodálatos gyerek (25, 21, és 16 évesek) édesanyja, Dúla,

Theta Healing Consulens.

Ezen kívül lazító – blokkoldó Theta meditációkat tartok, foglalkozom Craniosacralis Biodynamica kezeléssel, kismama masszással és tartok baba masszás oktatást szülőknek.

Miért a Gólyahír Programok?

Azt mondják, minden találkozás okkal történik. Én hiszek ebben. Amikor Adorjánné Knábel Tündével találkoztam rögtön éreztem, éreztük, hogy nem csak a szimpátia, a közös elvek, érdeklődés, az anyaságunk megélésében felfedezett hasonlóság köt össze bennünket. Minél többet beszélgettünk annál tisztábbá vált mindkettőnkben, hogy szívesen dolgoznánk együtt. Tündi szülésznőként, én dúlaként, segítőként szinte teljesen egyformán gondolkodunk családról, gyermekvállalásról, életfeladatról. A valódi segítség és támogatás fontosságáról. Közös célok, hozzáállás, a egy vízió rajzolódott ki bennünk. Földrajzilag távol, mégis közösen dolgozunk, azonos célokért. A Gólyahír Programok keretein belül, mégis önállóan, a saját egyéniségünket mutatva és beletéve.

Kislány koromtól érzem, hogy az emberek iránti feltétel nélküli, ítélkezés-mentes elfogadás, a segítségnyújtás, támogatás az életcélom, feladatom. Már több, mint 20 éve képzem magam, hogy minél hitelesebben és hatékonyabban tudjam segíteni az önismeret és önelfogadás útján azokat, akik bizalmukkal megtisztelnek és hozzám fordulnak.

Célom az, hogy mindenki a teljes, feltétel nélküli szeretetet és figyelmet kapja tőlem és meglássa valódi, különleges Önmagát a beszélgetéseink, közös munkánk során.