Bemutatkozás

Bemutatkozás

Adorjánné Knábel Tünde vagyok, három csodálatos fiú gyermek, Levente, Zsombor és Benedek édesanyja. Pakson élek a családommal. Hivatásomat tekintve szülésznő vagyok.

Amióta szülésznő lettem, beépült mindennapjaimba a kismamákkal való foglalkozás, a tanácsadás.

Szakmai tudásom a gyermekeimnek köszönhetően kibővült saját gyakorlati tudással, így még magabiztosabban állok a leendő anyukák, apukák elé. 2015 októberében végeztem a budapesti Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szülésznő szakon, így már a várandós gondozás mindennapjaiba is részt vehetek.

Nagy álmom volt létrehozni egy olyan helyet, ahol minden egy helyen megtalálható a várandóssággal, szüléssel, majd a szoptatással, gyerekneveléssel kapcsolatban. Munkám során szorosan együtt működve dolgozom a várandósokért a szülészekkel, szülésznőkkel és védőnőkkel.

Így jött létre a Gólyahír. Immáron már 7 éve működik, s a babacsapata szép számmal bővült. A sok-sok nehézség ellenére bízom benne, hogy a Gólyahír programok még nagyon sokáig a kismamák rendelkezésére állnak.

Hálás vagyok az elmúlt 7 évért, nagyon sok kismamát, gyermeket váró párt ismerhettem meg. Volt sok-sok öröm, volt sírás. Több Gólyahíres kismama szülésénél jelen lehettem, ennél nagyobb bizalmat nem kaphatok tőlük. Volt aki a szülés alatt telefonon tartotta velem a kapcsolatot. Egy örök kapocs alakult ki köztünk. Hihetetlen, mennyi emberi történetet ismertem meg ez idő alatt. Tudásom számtalan gondolattal bővült, általatok Gólyahíresek.

Nagyon köszönöm, hogy megosztottátok velem a várandósságotok mindennapjait és azóta is szeretettel találkozunk. Életem egyik legszebb időszaka volt, mikor a hozzám érkező kismamákkal szintén kismamaként lehettem együtt.

A 2016-os év a nagy feladatok éve volt, családom mellett, egy síkon a hivatásomé is lett a főszerep. Búcsút mondtam a Paksi Gyógyászati Központban eltöltött éveknek, s már csak a Gólyahír Programok teszik ki a mindennapjaimat. Két új lehetőséggel is bővült a repertoár, kinesio tape kezelésekre és babamasszázsra is lehet jönni már.

A 2017-es év pedig egy új kezdetet jelent. Szakmailag nagyon megtisztelő volt, amikor felkerestek Mohácsról. Dunántúlon egyedülálló lehetőségként független szülésznőként, bábai szemlélet szerint kísérhetek szüléseket ebben a kórházban, ahol az én hitvallásom mellett valóban természetes, beavatkozásoktól mentes szüléseket élhetünk át. Az év végére elkészült a webáruházam, hogy mindenki száméra elérhető legyenek azok a termékek, amiket szívből ajánlok, legyen az aromaterápia, natúr kozmetikumok és a számomra oly fontos Kegel8 eszközök, melyek a nőknek segítenek a gátizom erősítésben.

2017 tavaszán hatalmas büszkeséggel töltött el, hogy Budapesten is elérhetőek a Gólyahír Programok által kínált szolgáltatások, s így még több kismamát kísérhetünk ezen a csodás útin.

2018 februárjában részt vettem a Panarom intézet várandósság, szülés, gyermekágy képzésén, így az aromaterápia vette át a főszerepet mind az anyaságomban, mind a hivatásomban.

Ebben az évben a legnagyobb tervem Dunántúl, de akár mondhatom az egész ország területén elsők között bábarendelőt nyitni.

Bízom benne, hogy minél többen a Gólyahírre találtok.
Várlak szeretettel benneteket.

Tündi

20 203 15 78