Az Év Anyavállalata 2016

Az idei évben megpróbálom. Már tavaly felhívta a figyelmem egy hozzám járó Anyuka, de akkor még nagyon Benire koncentráltam. Bár ez most is változatlan, de mint tudjátok kapok tőle pár óra “szabadságot” , amit a Gólyahírben tölthetek.

Hogy mi is a célom ezzel? Mit várok ettől a nevezéstől? Mit jelentene számomra  győzelem?

Fantasztikus nyeremények vannak…akár ezzel is kezdhetném… DE nem ez volna a legfontosabb számomra.

Legfőbb célom az, hogy megmutathassam, érdemes küzdeni az álmainkért, hogy a rögös út, mely néha felborít, de felállsz és mész tovább, megéri.

Hogy láthasd, Te, Anyatársam, igenis meg lehet csinálni, nem kell lemondanunk a számunkra fontos dolgokról, lehet gőzerővel “dolgozni” egy igény szerint szoptatott 17 hónapos és még 2 másik testvére mellett is. A Gólyahírben eltöltött órák feltöltenek, a kismamákból, a nálam megfordult 10 évesekből, az ismeretszerzésre szomjas 15 évesekből,  a hölgyekből, akik visszanyerik magabiztosságukat velem, azokból, akiket megérint a változás szele, s segíthetek megérteni, mit is jelent mindez. Belőletek töltekezem, s leszek jó Édesanyjuk a gyermekeimnek és jó felesége a férjemnek, mikor hazaérkezem.

Hogy láthassátok, Ti, akik velem “vidéken” éltek, itt is lehet Csodát létrehozni, itt is elérhetjük az álmainkat.

Ez a cím- az Év Anyavállalata 2016″ mindezt jelenthetné nekem.

Így, ha úgy érzed, méltó lennék rá, segíts hozzá majd <3az év anyavállalata 2016

Ez is érdekelhet…

2 hozzászólás

  1. Renáta szerint:

    Szorítok! Megérdemled! :-*

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..