Munkatársak


Molnárné Haholt Zsuzsanna

 

Sziasztok!
Molnárné Haholt Zsuzsanna vagyok.

Pakson élek és dolgozom,2 felnőtt gyermek édesanyja vagyok. 1991-ben szereztem védőnői diplomát, majd azt követően 20 évig dolgoztam védőnőként. Nagyon szeretem a védőnői hivatást és a mai napig a segítő szándék vezérel munkám során.

6 évvel ezelőtt elkezdtem érdeklődni az alternatív gyógymódok iránt, és azóta folyamatosan tanulok, szereztem vizsgát természetgyógyászatból, fitoterapeutaként, biorezonancia felhasználóként és életmód tanácsadó és terapeutaként is szereztem oklevelet.

Fő tevékenységem, hogy biorezonancia felhasználásával állapotfelméréseket és kezeléseket végzek.
A kezelés lehetővé tesz, hogy fájdalom és szövődmény mentesen 0-100 éves korig, akár várandósság
ideje alatt is helyreállítsuk a szervezet harmóniáját, segítsük az öngyógyító folyamatok beindulását.

Különböző kóros elváltozásokat feltárhatunk és megszüntethetünk, segíthetjük az orvosi kezeléseket, terápiát, meggyorsíthatjuk a gyógyulási folyamatokat. Az orvosi, szakorvosi kezelések kiegészítéseként tudok egyéb természetgyógyászati és alternatív módszereket, módokat ajánlani és végezni az aktuális állapotnak megfelelően.

Fontosnak tartom a testi-lelki- szellemi harmónia megteremtését és a páciensek egyéni igényeit, kívánalmait.


Szekszárdiné Haaz Zsuzsanna

Szekszárdiné Haaz Zsuzsanna vagyok,2 fiúgyermek édesanyja. 28 éve dolgozom sebész asszisztensként. Elméleti és gyakorlati tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.

A Gólyahírben a gyermek elsősegélynyújtó tanfolyam második foglalkozásán találkozhattok velem.

 

 

Orosz Zsuzsanna

Szeretettel köszöntelek Orosz Zsuzsanna vagyok, Craniosacralis terápiával foglalkozok.  Tanulmányaimat  Szekszárdon, az Óvónőképző Főiskolán kezdtem, aztán Pécsen, Gyógytornász szakon végeztem. Ezt követően Angliában folyattam utam ahol többek között gyógytornászként majd óvónőként dolgoztam és képeztem tovább magam ezen a vonalon.  A Craniosacralis terápiával második gyermekem születése után találkoztam. Az epidurális érzéstelenítést követő derékfájásomat és kislányom poci fájását hihetetlen gyengédséggel két kezelés sikeresen megszüntette. Annyira lenyűgözött a módszer finomsága és hatékonysága, hogy egy fél év múlva már el is kezdtem az angol Thomas Attle-féle Craniosacralis Terapeuta képzést és meg sem álltam, amíg el nem végeztem mind a 6 képzési szintet.

Mindig is érdekeltek a holisztikus gyógymódok és szívesen segítettem másokon így már nem volt kétségem mivel kell foglalkozzak. Elköteleztem magam arra, hogy másokon segítsek ezzel a csodálatos terápiával. A kezeléseket Angliában kezdtem el és jelenleg Magyarországon: Szekszárdon és Budapesten is végzem. A kezeltek között szerepelt újszülött csecsemő, terhes kismama, gyermekek, felnőttek és idősebbek is. Bátran mondhatom, hogy bármely korosztály kezelésére alkalmas és a felhasználási területe is igen széles körű. A következő eseteket volt már alkalmam kezelni:

 • Fejfájás, migrén, álmatlanság, krónikus nyak- és hátfájdalom
 • Arcüreggyulladás
 • Fül-orr-gégészeti betegségek
 • Lázas állapotok, fertőzések
 • Kimerültség, stressz, feszültség, érzelmi nehézségek, depresszió
 • Hormonális problémák; magas vérnyomás, szédülés
 • Ortopédiai problémák, gerincbetegségek
 • Fogászati és állkapocs-ízületi problémák
 • Emésztési zavarok; allergiák
 • Menstruációs problémák
 • Terhesség alatti és azt követő problémák
 • Szülési trauma, csecsemőkori zavarok: alvásproblémák, kólika, gyermekkori zavarok, hiperaktivitás, viselkedésproblémák

Az a célom, hogy segítsek a hozzám fordulóknak megtalálni a testi-lelki egészséget, a belső nyugalmat, harmóniát, egyensúlyt.

Zsuzsát 2016 novemberétől találhatjátok meg a Gólyahírben, időpont egyeztetésért keressétek bátran.

30 449 14 53